Wie wij zijn Wij zijn een stel nuchtere vakidioten met een immense passie voor online. Samen met jou de mooiste en beste dingen maken is wat wij het liefste doen.

Gepassioneerd en nuchter

Liefde voor het vak en een gezonde portie perfectionisme. Dat is wat ons kenmerkt. Zoeken naar de beste oplossing, dit realiseren en zien dat het daadwerkelijk werkt. Yeah! daar doen we het voor! Onze cultuur? Die is open en transparant. Iedere mening telt. Dat moet ook, want om tot de beste resultaten te komen moet je soms stevige discussies voeren. Met elkaar en met jou.

En noem het Groningse nuchterheid, maar daar waar we graag een deuk in het heelal slaan, doen we dat bij voorkeur lachend! Zo werken we overigens ook graag samen. Transparant, met wederzijds vertrouwen en met veel plezier samen de mooiste dingen maken.

Ook passie voor perfecte pixels?

Deel jij onze passie voor perfecte pixels? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Hieronder staan de vacatures. Reageren kan door te mailen naar hallo@wijzijnblixx.nl. Staat er voor jou niks tussen maar weet je wel zeker dat we een match-made-in-heaven zijn? Gewoon mailen, doen we snel koffie 🙂

Webdevelopment stage

40 uur

Ben jij een communicatief vaardige developer en wil jij je graag ontwikkelen in het maken van websites en applicaties? Wij hebben bij BLIXX vanaf januari/februari 2019 een plekje vrij voor een stagiair webdevelopment.

Meer weten?