Wie wij zijn Wij zijn een stel nuchtere vakidioten met een immense passie voor online. Samen met jou de mooiste en beste dingen maken is wat wij het liefste doen.

Gepassioneerd en nuchter

Liefde voor het vak en een gezonde portie perfectionisme. Dat is wat ons kenmerkt. Zoeken naar de beste oplossing, dit realiseren en zien dat het daadwerkelijk werkt. Yeah! daar doen we het voor! Onze cultuur? Die is open en transparant. Iedere mening telt. Dat moet ook, want om tot de beste resultaten te komen moet je soms stevige discussies voeren. Met elkaar en met jou.

En noem het Groningse nuchterheid, maar daar waar we graag een deuk in het heelal slaan, doen we dat bij voorkeur lachend! Zo werken we overigens ook graag samen. Transparant, met wederzijds vertrouwen en met veel plezier samen de mooiste dingen maken.

Ook passie voor perfecte pixels?

Deel jij onze passie voor perfecte pixels? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Hieronder staan de vacatures. Reageren kan door te mailen naar hallo@wijzijnblixx.nl. Staat er voor jou niks tussen maar weet je wel zeker dat we een match-made-in-heaven zijn? Gewoon mailen, doen we snel koffie 🙂

BLIXX zoekt pixel-perfect design stagiair!

40 uur

Heb jij een creatieve geest en een pixel perfecte mindset? Kennen Illustrator, Photoshop en met name Sketch geen geheimen voor jou? En kun jij zelfstandig werken, neem je iniatief en wil jij écht werken aan je skills? Dan is BLIXX dé stageplek voor jou.

BLIXX zoekt stagiair front-end

40 uur

Ben jij die mad-coding-skill student met een flink dosis ambitie? Kun jij zelfstandig werken, ben jij leergierig en wil jij werken aan kick-ass webites en applicaties? Niet verder zoeken, bij ons moet je zijn!

Meer weten?