Wat wij doen Wij ontwerpen en ontwikkelen websites en applicaties die zich onderscheiden, écht werken en ervoor zorgen dat jij je doelen behaalt.

Online het verschil maken

Dat is wat wij elke keer weer nastreven. Al bijna 6 jaar maken we bij BLIXX digitale oplossingen voor onze klanten. Dat doen we volgens een aanpak waar wij in geloven. Dat begint bij het fundament van het project. Wij willen alles weten van jou,  je organisatie en de doelen die je nastreeft. Juist de combinatie tussen jouw kennis van je product of dienst en onze kennis van online leidt tot de beste ideeën.

Aan de hand van de gekozen richting gaan we aan de slag en geven het idee armen, benen en een gezicht. Het ontwerp? Dat is altijd afgestemd op de eindgebruiker. En de techniek? Die wordt zorgvuldig gekozen per project. We hebben een voorliefde voor WordPress maar bouwen net zo lief in Laravel of andere omgevingen.

We’re here to stay

Van ons kom je niet zomaar af. Want livegang is geen eindstation maar slechts één van de vele tussenstations. Worden de doelen behaald? Wat zijn de verbeterpunten en waar liggen nieuwe kansen? Doorontwikkelen, bijschaven en continu de perfectie nastreven, dat is waar wij in geloven.

Onze diensten

Hoe een website of applicatie bij ons tot stand komt? Dat verschilt per keer. Soms ligt de uitdaging en de focus op het gebied van strategie en ontwerp, soms in de techniek. Maar wat de vraag ook is, met onderstaand arsenaal aan diensten is er geen één die we uit de weg gaan.

service-strategy Created with Sketch.

Strategie bepaling

Zonder duidelijke plan geen goed resultaat. Graag denken we mee en zetten we samen de kaders neer.

service-io Created with Sketch.

Interactie ontwerp

De bouwtekening van het product. Geeft de interactie weer van het eindresultaat en waarborgt de gebruiksvriendelijkheid.

service-branding Created with Sketch.

Online branding

Wij vertalen je identiteit door naar de online wereld. In vorm, beeld en tekst.

service-prototyping Created with Sketch.

Prototyping

Met de laatste technieken creëren we een klikbare omgeving wat zorgt voor een optimale beleving van het eindresultaat.

service-design Created with Sketch.

Grafisch ontwerp

De vormgeving van het product. Perfect tot in de laatste pixel en uitgewerkt voor alle schermformaten.

service-development Created with Sketch.

Development

Het bouwen van alle functionaliteiten en het koppelen van het geheel aan een database en beheersysteem.

service-content Created with Sketch.

Content strategie

Wij geven je de handvaten om de website van goede content te voorzien. Denk aan de tone of voice en omgang met afbeeldingen .

Trots op onze klanten

Hier ook tussen staan?